חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סופגניה נוסח נאפולי "זאפולה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זפולה- סופגניות נוסח נאפולי brזה סופני ידידי
סופגניה נוסח נאפולי "זאפולה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זפולה- סופגניות נוסח נאפולי brזה סופני ידידי
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
2 וחצי עד 3 כוסות קמח לבן
25 גרם חמאה מותכת
1 ורבע כוסות סוכר
4 חלמונים
קמצוץ מלח
1/4 כוס יין חצי יבש או רום, או קוניאק
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות מים חמים
שמן לטיגון עמוק
להגשה:
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
שמים את המים והחמאה בסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2 כוסות קמח ובוחשים היטב מעל האש במשך כמה דקות. עד אשר
התערובתמתייבשת כמעט לגמרי ונפרדת מן הדפנות.
מסירים מהאש ומוסיפים אט אט את שאר החומרים, תוך בחישה בלתי
פוסקת.
מחזירים את הסיר לאש ומוסיפים בהדרגה את שארית הקמח, עד שהבצק
מתייבשבשנית.
מורידים מהאש ומניחים בצד לכמה דקות.
לשים את הבצק שנוצר עד שהוא הופך לחלק. מכסים בניילון נצמד
ומניחיםבצד ל- 30 דקות.
קורצים מן הבצק חתיכות ויוצרים גלילים בעובי אצבע ובאורך של 20
ס"מ.יוצרים מן הבצק מעין כעכים.
מטגנים בשמן רותח עד שהכעכים מזהיבים. מוציאים מהשמן ומניחים על
ניירסופג.
מפזרים מעל אבקת סוכר או דבש מותך.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון