הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
4 מיכלי שמנת מתוקה
14 גרם ג'לטין (1 שקית)
כוס אחת סוכר
1/2 כוס מים
2 שקיות סוכר וניל
4 -5 רצועות קליפת תפוז דקות מאוד לקישוט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
ממיסים את הג'לטין במעט שמנת.
שמים בסיר את שאר השמנת, הג'לטין המומס וסוכר הווניל ומביאים
לרתיחה.מורידים מן האש ומקררים מעט.
שמים בסיר את הסוכר והמים ויוצרים קרמל. לדאוג שהקרמל יהיה דליל
למדי.
בצלוחיות הגשה שמים כף אחת של קרמל ושופכים מעל את השמנת המבושלת.
מקררים במקרר עד שמתקשה.
מוציאים מהמקרר, עם סכין משחררים מעט את הפנקוטה מדופנות הקעריות,
והופכיםכל קערית על צלוחית הגשה.
מגרדים מעט קליפת תפוז ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון