הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
180 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
4 ביצים מופרדות
300 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף ליקר קלוהא או גרנד מרנייה או ליקר ריבת חלב
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.ממיסים את השוקולד במיקרו במשך 45 עד 60 שניות.
2.בוחשים היטב עד שכל השוקולד נמס.
3.בוחשים פנימה את החלמונים והליקר.
4.בקערה גדולה מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף מוצק.
5.מקפלים פנימה בעדינות את תערובת השוקולד.
6.בקערה נוספת מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף
מוצק.
7.מקפלים בעדינות את הקצף לתוך עיסת השוקולד.
8.מעבירם לכלי הגשה אישיים
9.מקררים כמה שעות לפני ההגשה.
להגשה:
ממיסים במיקרוגל חבילה אחת של שוקולד מריר. מוסיפים לשוקולד חצי
מיכלשמנת מתוקה. מערבבים היטב ושופכים על המוס. מקשטים בעלי נענע
טריה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון