חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוס שוקולד אורירי בציפוי שוקולד "פולק"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס שוקולד מעודן בציפוי שוקולד מדהים מדהים
מוס שוקולד אורירי בציפוי שוקולד "פולק"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוס שוקולד מעודן בציפוי שוקולד מדהים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
180 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
4 ביצים מופרדות
300 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף ליקר קלוהא או גרנד מרנייה או ליקר ריבת חלב
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.ממיסים את השוקולד במיקרו במשך 45 עד 60 שניות.
2.בוחשים היטב עד שכל השוקולד נמס.
3.בוחשים פנימה את החלמונים והליקר.
4.בקערה גדולה מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף מוצק.
5.מקפלים פנימה בעדינות את תערובת השוקולד.
6.בקערה נוספת מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף
מוצק.
7.מקפלים בעדינות את הקצף לתוך עיסת השוקולד.
8.מעבירם לכלי הגשה אישיים
9.מקררים כמה שעות לפני ההגשה.
להגשה:
ממיסים במיקרוגל חבילה אחת של שוקולד מריר. מוסיפים לשוקולד חצי
מיכלשמנת מתוקה. מערבבים היטב ושופכים על המוס. מקשטים בעלי נענע
טריה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון