חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה אינדונזי גינגר וירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטה גינגר וירקות שורש brניתן להגיש חם או קר br
מרק בטטה אינדונזי גינגר וירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטה גינגר וירקות שורש brניתן להגיש חם או קר br
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2 ק"ג בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
1 בצל, חצוי וחתוך לפרוסות
2 גזרים בינוניים, פרוסים דק
1 שורש סלרי, קלוף ופרוס
2שיני שום, קלופות
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורר
מלח ופלפל לבן
3 כוסות ציר עוף או 2 כפות אבקת מרק מומסות ב 3 כוסות מים
2 כוסות חלב קוקוס
2 כפות דבש
להגשה:
כוסברה קצוצה/בצל ירוק קצוץ
שמן שומשום
בוטנים, קלויים וגרוסים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180- מעלות. שמים את הבטטות על קליפתן בתבנית
אפיה,
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור ל 40- דקות, עד לריכוך והשחמה.
או במיקרוגל מנוקבות במזלג ל 8 דקות ומקלפים.
2 בסיר גדול מביאים לרתיחה ציר עוף, בצל, גזר, סלרי, בטטות, שום,
ג'ינג'רוחלב קוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לריכוך הירקות.
3 מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים את המרק למרקם חלק.
מסננים,מחזירים לסיר נקי ומביאים לרתיחה.או מגישים קר מגישים עם
אחדאו יותר מחומרי הקישוט. לארוחה חלבית מומלץ לשים כף שמנת
חמוצהבמרכז
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון