הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1/2 ק"ג בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
1 בצל, חצוי וחתוך לפרוסות
2 גזרים בינוניים, פרוסים דק
1 שורש סלרי, קלוף ופרוס
2שיני שום, קלופות
1 כף שורש ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורר
מלח ופלפל לבן
3 כוסות ציר עוף או 2 כפות אבקת מרק מומסות ב 3 כוסות מים
2 כוסות חלב קוקוס
2 כפות דבש
להגשה:
כוסברה קצוצה/בצל ירוק קצוץ
שמן שומשום
בוטנים, קלויים וגרוסים
אופן ההכנה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180- מעלות. שמים את הבטטות על קליפתן בתבנית
אפיה,
מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור ל 40- דקות, עד לריכוך והשחמה.
או במיקרוגל מנוקבות במזלג ל 8 דקות ומקלפים.
2 בסיר גדול מביאים לרתיחה ציר עוף, בצל, גזר, סלרי, בטטות, שום,
ג'ינג'רוחלב קוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לריכוך הירקות.
3 מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים את המרק למרקם חלק.
מסננים,מחזירים לסיר נקי ומביאים לרתיחה.או מגישים קר מגישים עם
אחדאו יותר מחומרי הקישוט. לארוחה חלבית מומלץ לשים כף שמנת
חמוצהבמרכז
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון