הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חומוס שהושרה במשך 12 שעות
1 כפית סודה לשתיה
חצי צרור פטרוזיליה
2 לימונים בשלים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
להשרות את החומוס במשך הלילה. מומלץ להחליף את המים כשעה לפני סיום ההשריה.
לבשל את החומוס בסיר קטן, יחד עם סודה לשתיה ומעט מלח - במשך שעה, עד שהחומוס מתרכך.
לסנן את החומוס, לשטוף אותו במסננת ולהכניס לקערה.
לקלף את הלימונים מהקליפה (כולל החלק הלבן) ולחתוך "פילטים" - פלחי הלימון ללא הקליפה השקופה המצפה אותם. להוסיף את הפלחים לגרגרי החומוס.
לקרוע עלי פטרוזוליה שלמים מהצרור ולהוסיף לסלט.
לתבל במלח ופלפל ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון