הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית וברוקולי (אפשר סנפרוסט) רתוחים במי מלח וחתוכים בגודל בינוני.
4 ביצים
2-3 כפות מיונז
3 כפות קמח
מלח
פלפל
פרורי לחם
מרגרינה
אופן ההכנה
בקערה יש לשים את הביצים, קמח,מיונז,מלח ופילפל ולבחוש על מנת שלא יווצרו גושים.
יש להוסיף את הכרובית והברוקולי ולערבב היטב.
בתבנית אפיה המיועדת לפשטידות (רצוי) יש לשיפ שכבה דקה של פרורי לחם ועליה לשפוך את תוכן הקערה. יש לפזר מעל פירורי לחם וחתיכות מרגרינה ולאפות בחום בינוני כ- 20 דקות לערך עד אשר הפשטידה מקבלת גוון חום.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון