הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון )שריר או כתף או שייטל(
3 כפות פירורי לחם
1 כף צלפים קצוצים גס
ביצה
בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
מיץ מסונן מחצי לימון
1 כפית גרידת לימון
שמן זית
1 כף עלי מיורן או אורגנו או טימין )עדיפות למיורן(
מלח, פלפל, קמח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים )מהשמן רק כף אחת(, חוץ מהקמח ולשים היטב.
יוצרים קציצות דחוסות טובלים אותן בקמח, מניחים על מגש, מכסים
בניילוןנצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מטגנים את הקציצות בשמן זית עד להשחמה משני הצדדים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון