חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר בקר וכבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר וכבש brמתכון של השף חיים כהן br
קציצות בשר בקר וכבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר וכבש brמתכון של השף חיים כהן br
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1/2 קילו בשר טחון )בקר / כבש(
1 בצל קטן מגורר על החלק הקטן של הפומפיה
פירורי הלחם יקבעו את מרקם הקציצה
1/3 כוס שמן זית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה )לפי הטעם, אפשר פחות(
2 פרוסות לחם ישן ללא החלק הקשה
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את הבשר עם הבצל, פטרוזיליה, ביצה, מלח, פלפל, שמן זית.
טובלים את פרוסות הלחם במים מספר דקות, סוחטים קלות, לא חזק.
מערבביםלתוך התערובת.
מערבבים היטב, מכניסים את התערובת לחצי שעה למקרר. מוציאים,
יוצריםקציצות ומטגנים. גודל הקציצות הוא לפי הטעם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון