חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה עיראקית תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה עיראקית תוצרת בית brיאללה פדלאות להפשיל שרוולים ולהתחיל ללוש ולאפות brפורק מתחים 🙂
פיתה עיראקית תוצרת בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה עיראקית תוצרת בית brיאללה פדלאות להפשיל שרוולים ולהתחיל ללוש ולאפות brפורק מתחים 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
1 ק"ג קמח קשה (שטיבל)
3 חלמונים
1 כף שמן זית
50 גרם שמרים טריים
1 כף מלח
2.5-3 כוסות מים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, חלמונים, מלח ו- 2 כוסות מים –ולשים.
מוסיפים 1/2 עד 1 כוס וממשיכים ללוש כ- 8 דקות.
להוסיף את השמרים וללוש עוד 2 דקות.
לחלק ל- 10 יחידות, כ- 150 גרם כ"א,
לפזר קמח על משטח עבודה להניח מעל את 10 היחידות מכוסות במגבת
לחמם תנור לטמפרטורה מקסימלית
בתבנית מקומחת משטחים כל יחידה ומותחים אותה לעובי 3-4 מ"מ.אופים
בתנורבחום בינוני, הפיתה העירקית מוכנה תוך זמן קצר כשהיא תופחת ומתקשטת בנקודות חומות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון