חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארין/מוס כבד עוף עם צנובר ופיסטוק חלאבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארין/מוס כבד עוף עם צנובר ופיסטוק חלאבי
טארין/מוס כבד עוף עם צנובר ופיסטוק חלאבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארין/מוס כבד עוף עם צנובר ופיסטוק חלאבי
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 ק"ג כבד עוף טרי מוכשר (מטעמי כשרות)
21 ק"ג בצל לבן מקולף וחתוך על חצי ופרוסות לא עבות במיוחד
גלטין שני חבילות
5. ביצים קשות (לא מחייב)
מלחאבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוסלבן
1 כף ליקר תפוזים
שמן רגיל מרגרינה בטעם חמאה(מחמאה)
פיסטוק חלאבי קלוי וטחון גס צנובר קלוי
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.ממיסים את השומן בסיר
2.מטגנים את הבצל עד להזהבה
3.מוסיפים את הכבד ומטנים יחד כ5 ד"ק
4.מטבלים (אם רוצים בשלב זה מוסיפים את הביצים )
5. טועמים ומתקנים לפי הטעם ומקררים!
6. לאחר שכל המסה התקררה טוחנים בעזרת מטחנת בשר לעיסה חלקה
ללא גושים !!!
7. מניחים בתבנית של אינגליש קייק שצופתה עד מעבר לדפנותיה בניילון נצמד
מפזרים פיסטוק חלאבי או צנובר קלוי
8.ממיסים גלטין במים רותחים וממיסים הייטב מבלי שיבצרו גושים (ניתן לעשות
זאת בעזרת מטרפה)
9.לתוך הכבד להוסיף את גלטין לערבב הייטב וליצוק לתוך התבנית עד לשפת התבנית
10.לעטוף בניילון ניצמד ולשים בקירור לפחות יום קודם
11.להסיר את הניילון וליפרוס בעובי של כ1 ס"מ
12.ניתן להגיש בצלחת או על פלטה מקושטת עם עלי בייבי או אגס ביין
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון