הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג"ר חזה עוף חתוך לרצועות דקות
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות דקות
כף תבלין שווארמה
מלח
שמן לטיגון 4 כפות
2 כפות מים
לרוטב פטריות :
2 כפות מלאות רוטב פטריות
1 כף מרק עוף
חצי כוס מים
לפחזניות :
בצק עלים
מכסה של ריבה גדולה
אופן ההכנה
הכנת פחזניות :
מבצק עלים קורצים בעזרת המכסה עגולים ושמים בתבניות של מאפינס את הבצק ואופים בתנור שחומם מראש עד שיזהיבו הפחזניות
הכנת המלית:
מטגנים בצל עד שישחימו מעט לאחר מכן מוסיפים את הרצועות עוף מטגנים היטב עד שיהיה שחום מדי לאחר מכן מוסיפים טיפה מלח ותבלין שווארמה ומטגנים עוד קדקה מוסיפים את המים ומבשלים עוד 5 דקות.
הכנת רוטב
שמים טיפה מרגרינה מוסיפים מרק פטריות והעוף מטגנים חצי דקה מוסיפים מים ומבשלים 5 דקות.
הרכבת מנה :
בצחלת שמים באמצע את הפחזניה ומעל הפחזניה שמים את המלית של עוף שופכים טיפה רוטב על הפחזניה ומיסביבה ומקשטים בשמיר קצוץ .
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון