הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
כיס עור של צוואר עוף עור צוואר תרנגולת תפור בקצהו ויוצר מאין כיס או כל חתיכת עור מתרנגולת שתופרים למאין כיס עור של עוף תפור לשקית קטנה)
למילוי:
2 כפות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות בצל קצוץ ומאודה בטיגון
2 כפות גזר קצוץ ומאודה בטיגון
1/2 כפית שום
1/4 כפית פלפל שחור
קמצוץ ציפורן
1-2 כפות שומן עוף קצוץ או 1-2 כפות שמן
לבישול:
שמן לטיגון
1 בצל פרוס לטבעות
מלח לפי הטעם (או אבקת מרק עוף(
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
המילוי:
מערבבים את כל החומרים למילוי וממלאים בתערובת את כיס העור של צוואר התרנגולת.
סוגרים בתפירה.
הבישול:
אפשרות א': מטגנים את כיס העור עם טבעות בצל והמלח על אש נמוכה עד שהם מזהיבים יפה מכל הצדדים.
אפשרות ב': מבשלים במרק עוף רותח את כיס העור עד שהוא צף.
אפשרות ג': חולטים את כיס העור במים רותחים ומוסיפים לחמין.
אפשרות ד' ניתן למלא עוף ולתפוס את הפתח עם קיסמים
אפשרות ה' ניתן למלא מעיים (קישקע)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון