הוראות הכנה
מרכיבים
12 כנפיים חצוית
3 כרעיים חצויות
1 כפית ממרח קארי צהוב
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור גרוס
1 כף שמן זית
קמצוץ זעפרן
רבע כפית כמון טחון
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3-5 שיני שום עם הקליפה
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הכנפיים, הכרעיים, שמן הזית, הקארי, הפפריקה, הכמון, הזעפרן ומעט פלפל שחור גרוס ומשהים לכחצי שעה. בתבנית מניחים את תפוחי האדמה, הבצל והשום. מעל מסדרים את חלקי העוף המתובלים. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך כארבעים דקות. מוציאים מהתנור ומניחים בצד את חלקי העוף. מחזירים לתנור את תפוחי האדמה והבצל (עם כל השמן שהעוף הפריש) באותו חום, למשך רבע שעה עד עשרים דקות.
מגישים את העוף עם תפוחי האדמה כשהכל חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון