חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יו-יו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יו-יואים הם עוגיות מטוגנות וקראנציות בצורת כעכים שמעליהים שופכים סירופ סוכר (מהמטבח הטוניסאי)
יו-יו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יו-יואים הם עוגיות מטוגנות וקראנציות בצורת כעכים שמעליהים שופכים סירופ סוכר (מהמטבח הטוניסאי)
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
אצבע מים (שזה בערך סמטימטר 1 של הכוס)
1 אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
בערך 4 כוסות קמח.
שמן לטיגון עמוק
לסירופ
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
טיפת לימון
כף דבש
אופן ההכנה
שמים בקערה את חומרי הבצק ולשים. יכול להיות שהעיסה תהיה דביקה מדי, אפשר להוסיף קמח אבל להיזהר שלא יהיה יותר מדי קשה כי אז העוגיות יאבדו מהפריכות שלהם.
ליצור צורות של כעכים דקים (כי הבצק מתנפח בטיגון)
ולטגן בשמן עמוק לא להבהל אם נוצר קצף בשעת הטיגון. פשוט תנמיכו את האש ותוציאו את כל מה שמוכן. אחרי רגע הקצף יוד.
העוגיות מוכנות כאשר הן חומות. לא זהובות!!!!
להכנת הסירופ- שמים את הסוכר והמים בסיר על האש הכי נמוכה למשך שעה וחצי עד שהסירופ מסמיך ונהיה זהוב מוסיפים את הדבש והלימון ומוזגים ישר על היו-יואים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון