הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג גרונות עוף מנוקים ושטופים
1 בצל שלם
4 גזרים חתוכים לרבעים
4 גבעולי סלרי עלים
4 ענפי פטרוזיליה
1/2 כף מלח
1 כף אבקת מרק עוף
1 כפית פלפל לבן
1/2 כפית סוכר
1 עגבניה שלמה מנוקבת מעט
אופן ההכנה
בסיר גדול עם 3 כפות שמן שמים את כל המרכיבים ומתחילים לבשל מספר דקות
מערבבים את כל החומרים מוסיפים כ 2 - 2.5 ליטר מים רתוחים ומתחילים לבשל
בעם מקציף מורידים את הקצף ממשיכים לבשל על אש גבוהה כ 25 דקות מנמיחים את האש מכסים את הסיר לשעה נוספת. מוציאים את הפרוזליה הסלרי העגבניה
והבצל.
לפני ההגשה כאשר מחממים את המרק והוא הגיע לרתיחה לוקחים ביצה עם מעט מים
וכפית קמח מערבבים היטב שופכים לתוך המרק תוך ערבוב נוצרים רצועות ביצה
מגישים מרק עוף,גזר, גרונות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון