הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצילים
4 פלפלים בצבעים אדום וכתום
1 בצל חצוי
3 מלפפונים חמוצים קצוצים
2 כפות חומץ
3 כפות שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קולים את החצילים, הפלפלים והבצל. מקלפים את הפלפלים וקוצצים אותם דק. מקלפים את הבצל הקלוי וקוצצים אותו דק. חוצים את החצילים לאורך ובעזרת כף או מזלג מוציאים את בשר החציל החוצה. קוצצים את בשר החציל דק. מערבבים ביחד את כל החומרים ומתקנים תיבול על ידי מלח, פלפל וחומץ.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון