הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם כבד עוף
250 גרם טחול עוף
250 גרם לבבות הודו מחולקות ל-4 ונקיות משומן
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות ונקי מגידים
אם אוהבים - 250 גרם אשכים של הודו.
3 בצלים יבשים גדולים חתוכים לקוביות
4 פטריות חתוכות לפרוסות
רבע כוס שמן לטיגון
כף תבלין עוף
כף תבלין "על האש"
כפית פלפל שחור
כפית מלח
אופן ההכנה
1. ראשית יש לטגן את הבצל.
2. להוסיף את הפטריות. ולטגן.
3. להוסיף את כל חלקי הבשר והתבלינים ולטגן כ 10 דקות.
* להגיש עם:
- אורז.
- פירה
- צ'יפס.
בתאבון...
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון