הוראות הכנה
מרכיבים
למרק: 1 כף שמן זית
2 ירכי עוף
1 בצל אדום פרוס
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 ליטר מים
2 גבעולי סלרי פרוסים
400 גרם דלעת חתוכה לקוביות בינוניות - עם הקליפה
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
מלח, פלפל שחור.
לקוסקוס:
1 חבילה קוסקוס מהיר הכנה
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
המרק: מחממים את השמן בסיר בינוני ומטגנים את ירכי העוף, הבצל ושורש הפטרוזיליה כ-4 דקות עד הזהבה.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה בינונית ומסירים מעל פני המרק את הקצף העכור.
מוסיפים את הסלרי והדלעת ומבשלים 30 דקות.
הקוסקוס: מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה.
מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
מוסיפים למרק את גרגרי החומוס וממשיכים לבשל 20 דקות על להבה בינונית.
מסירים מהאש, מוציאים את הירכיים, מפרידים את הבשר מהעצמות ומחזירים למרק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון