הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג זוקיני
1 כף שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מלימון אחד טרי
2 כפות סוכר
¼ כפית מלח
250 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
מלח. ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר עם הבצל המטוגן ומתבלים
חותכים כל זוקיני ל חצי ומרוקנים בעזרת כלי את פנים הזוקיני
ממלאים את הזוקיני בתערובת הבשר
מסדרים בסיר בעיגולים את בזוקיני כשהבשר כלפי מעלה שיכבה אחת.
מוסיפים את השום. רסק העגבניות. מיץ הלימון. הסוכר.הפלפל השחור. המלח.
מכסים במים את הממולאים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה כ 15 דקות .
להגיש כתוספת לאורז או כמנה ראשונה
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון