חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בסיס לפיצה קל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסיס לפיצה או כל דבר מאפה אחר.
בסיס לפיצה קל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסיס לפיצה או כל דבר מאפה אחר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
כפית מלח
חצי כפית סוכר
4 כפות שמן זית
40 גרם שמרים
כ 550 מ"ל מים פושרים
אופן ההכנה
מערבבים הכל ולשים טוב עד קבלת בצק אחיד.
משאירים לתפיחה של 30-40 דקות.
חותכים לחלקים קטנים ומרדדים.
ניתן להקפיא את הבצק לאחר רידודו.
המלצות שלי להגשה:
אפשרות א: מורחים קטשופ מוסיפים אורגנו בצל וגבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם ל מקסימום מעלת לכ- 10-12 דקות.
אפשרות ב: מורחים שמן זית + זעתר או בצל ולתנור כמו מקודם...
מגיש: lee1212
מקור:
שתף את המתכון