חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרידה בישול וטיגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרידה בישול וטיגון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג פרידה במשקל כ-1 ק"ג, נקי
שמן זית
שיני שום,קלופות
פלפל אדום חריף
למטבוחה:
10 עגבניות, מגוררות על פומפייה
2 פלפלים ירוקים חריפים, קלויים וקלופים
2 שיני שום, כתושות
1 כפית פפריקה מתוקה
שמן
מלח
אופן ההכנה
המטבוחה: מבשלים את העגבניות במחבת עד שרוב הנוזלים מתאדים. מוסיפים את הפלפלים, השום, הפפריקה, שמן ומלח, מערבבים ומבשלים 15-20 דקות, עד שהמטבוחה מגיעה למרקם של ריבה.
הדג: מביאים סיר מים לרתיחה. שמים את הדג בסיר, מכסים ומבשלים 10 דקות. מעבירים לצלחת. מחממים שמן זית במחבת גדולה. מניחים את הדג במחבת, מוסיפים שיני שום ופלפל חריף ומטגנים משני הצדדים עד שהדג מזהיב. מעבירים לצלחת ומפרידים את בשר הדג מהעצמות.
ההגשה: מחלקים את המטבוחה לצלחות הגשה, מניחים עליה את בשר הדג ומגישים.
מגיש: GERI
מקור:
שתף את המתכון