הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' דג לבן כגון לוקוס נקי מעצמות ומעור וקצוץ (או דג לבן ובשרני אחר)
2 כפות מחית קארי ירוקה
1 ביצה
1 כף סוכר
1 כף רוטב סויה
2 כפות קורנפלור
2 כפות כוסברה קצוצה
עלים קצוצים משני ענפי מנטה
2 שיני שום כתוש
1 כפית צ'ילי יבש גרוס
פנקו (פירורי לחם יפניים), או פירורי לחם רגילים
שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה-
להכניס למעבד מזון דג, מחית קארי וביצה, לעבד עד שמתקבלת מחית חלקה.
להעביר את התערובת לקערה ולהוסיף רוטב סויה, סוכר, קורנפלור, כוסברה, עלי מנטה, צ'ילי ושום כתוש- לערבב.
ליצור כדורים קטנים מהתערובת ולצפות אותם בפירורי הלחם. להחזיק במקרר למשך שעה על מנת שהכדורים יתגבשו ולא יתפרקו במהלך הטיגון. לטגן בשמן החם, בכמויות קטנות בכל פעם כחמש דקות עד להזהבה.
להניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
להגיש חם עם רוטב חריף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון