חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפל ממולא בורגול וירקות שורש מדהים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל ממולא בבורגול וירקות שורש brמנה צימחונית אבל טעימה טעימה וגם צבעונית שווה br br
פלפל ממולא בורגול וירקות שורש מדהים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפל ממולא בבורגול וירקות שורש brמנה צימחונית אבל טעימה טעימה וגם צבעונית שווה br br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
8 פלפלים אדומים בינוניים
או קישואים עגולים
למילוי
1 1/2 כוסות בורגול עבה
2 גזרים
2 בצלים גדולים
1/2 חבילה שמיר
4-5 גבעולי סלרי עלים
1 כף פפריקה
קמצוץ ציפורן טחונה חובה
1 כפית פלפל גרוס עבה
1 כפית כמון
4 שיני שום כתושות
1/2 - 1/4 כוס שמן זית לטיגון
לרוטב
4 עגבניות בשלות כלופות וחתוכות לקוביות
פלפל שחור לתיבול
1 כוס ציר עוף או 1 כף מרק עוף מומסת במים רותכים
2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
הכנה
מניחים את 1 1/2 כוס בורגול עבה בכלי עמוק ממלאים מים קרים עד
לכיסוי ומניחים להתפחה למשך שעה לערך
במקביל קוצצים בקוצץ את כל ירקות המילוי עד לקבלת
גרגירים בגודל אורז במחבת די גדולה שופכים את חצי כוס שמן הזית
ומוסיפים את הירקות לאידוי ובישול/טיגון יש לערבב מידי פעם עם כף
עץ מוסיפים את התבלינים ומאדים עד שכל הירקות והגזר רכים
למדי ומוכנים לאכילה.
לוקחים את המילוי ומערבבים עם הבורגול המותפח ממלאים כל פלפל ואף
דוחסים מעט מסיימים את המילוי בגבשושית מחוץ לפלפל.
בתבנית חסינת אש או תבנית אלומיניום מסדרים את הפלפלים בצמידות זה
לזה שופכים מעל את כוס מרק העוף והתבלינים לרוטב ומעל מפזרים את העגבניות הקצוצות
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל 160 מעלות
ל 45 דקות מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון