הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
לכבד:
1/2 ק"ג כבד עוף
מלח לפי הטעם
1/2 כוס קמח
50 גר' מרגרינה
פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
70 גר' מרגרינה
2 תפוחי עץ, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפיות סוכר
1 פחית ) 330 מ"ל( מיץ תפוחים אלכוהולי או מיץ תפוחים
5 כפות ברנדי )רצוי ברנדי תפוחים(
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
הרוטב:
ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי העץ תוך הפיכתם
במחבתעד להזהבה קלה. מפזרים את הסוכר ומערבבים.
יוצקים למחבת את מיץ התפוחים והברנדי, מערבבים ומבשלים במשך דקה
נוספת.
הכבד:
מפזרים על הכבדים מלח וקולים אותם בגריל עד שהם משנים את צבעם מכל
הצדדים.
מפלפלים ומקמחים אותם היטב, ומטגנים במחבת עם מרגרינה עד שהם
מזהיביםמכל הצדדים.
מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים עליהם את הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון