חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף מזוגגים בציר סיידר תפוחים ( מיץ תפוחים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף מזוגגים בציר סיידר תפוחים( מיץ תפוחים) brטעים מעודן וטעים br
כבדי עוף מזוגגים בציר סיידר תפוחים ( מיץ תפוחים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף מזוגגים בציר סיידר תפוחים( מיץ תפוחים) brטעים מעודן וטעים br
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
לכבד:
1/2 ק"ג כבד עוף
מלח לפי הטעם
1/2 כוס קמח
50 גר' מרגרינה
פלפל שחור לפי הטעם
לרוטב:
70 גר' מרגרינה
2 תפוחי עץ, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפיות סוכר
1 פחית ) 330 מ"ל( מיץ תפוחים אלכוהולי או מיץ תפוחים
5 כפות ברנדי )רצוי ברנדי תפוחים(
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
הרוטב:
ממיסים את המרגרינה במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי העץ תוך הפיכתם
במחבתעד להזהבה קלה. מפזרים את הסוכר ומערבבים.
יוצקים למחבת את מיץ התפוחים והברנדי, מערבבים ומבשלים במשך דקה
נוספת.
הכבד:
מפזרים על הכבדים מלח וקולים אותם בגריל עד שהם משנים את צבעם מכל
הצדדים.
מפלפלים ומקמחים אותם היטב, ומטגנים במחבת עם מרגרינה עד שהם
מזהיביםמכל הצדדים.
מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים עליהם את הרוטב.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון