הוראות הכנה
מרכיבים
3 ראשי סלרי בינוני,מלח,פלפל שחור,מיץ מחצי לימון,מעט קמח2ביצים פרורי לחם 2כפות מרגרינה
או חמאה
אופן ההכנה
מנקים היטב את הסלרי תחת ברז מניחים אותו בסיר עמוק מכסים במים ומבשלים שעה אחת
.לאחר מיכן קולפים ופורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ.מתבלים את הפרוסות במלח, פלפל שחור ומיץ לימון ומשהים 10 דקות.טובלים את הפרוסות אחת לאחת בקמח,ביתה טרופה,ופרורי לחם ומטגנים במרגאינה חמה(עדיף חמאה)עד שיזהיבו עורכים את הפרוסות על צלחת הגשה
ונותנים עליהם רצועות פלפל כבוש. מגישיםעם רוטב עגבניות או קטשופ.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון