חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרוסות סלרי בעטיפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרוסות סלרי בעטיפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 ראשי סלרי בינוני,מלח,פלפל שחור,מיץ מחצי לימון,מעט קמח2ביצים פרורי לחם 2כפות מרגרינה
או חמאה
אופן ההכנה
מנקים היטב את הסלרי תחת ברז מניחים אותו בסיר עמוק מכסים במים ומבשלים שעה אחת
.לאחר מיכן קולפים ופורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ.מתבלים את הפרוסות במלח, פלפל שחור ומיץ לימון ומשהים 10 דקות.טובלים את הפרוסות אחת לאחת בקמח,ביתה טרופה,ופרורי לחם ומטגנים במרגאינה חמה(עדיף חמאה)עד שיזהיבו עורכים את הפרוסות על צלחת הגשה
ונותנים עליהם רצועות פלפל כבוש. מגישיםעם רוטב עגבניות או קטשופ.
מגיש: השףאריה
מקור:
שתף את המתכון