חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאגין טלה עם פירות יבשים ואגוזים נוסח ראבט מרוקו מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין טלה עם פירות יבשים ואגוזים נוסח ראבט מרוקו מעדן
טאגין טלה עם פירות יבשים ואגוזים נוסח ראבט מרוקו מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין טלה עם פירות יבשים ואגוזים נוסח ראבט מרוקו מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
חמרים:1.5 ק"ג טלה צעיר חתוך לפרוסות בעובי 5 ס"מ
1 ק"ג בצל בינוני קצוץ
1 זר קטן כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית זנגביל
1 כפית כורכום
2 כפיות קינמון טחון
כמה חוטי זעפרן
חצי כוס שמן זית
חצי כוס שמן סויה
100 ג'ר מרגרינה
2 כוסות מים
100 ג'ר אגוזי מלך
100 ג'ר צימוקים שהושרו במים פושרים
150 ג"ר מישמש מיובש שהושרה במים פושרים
150 ג"ר שזיפים מיובשים מגולענים שהושרו במים פושרים
6 ראשי ורדים מיובשים
2 כפות דבש
1 כף סוכר
אופן ההכנה
אופןההכנה:
להניח באמצע הטאג'ין או קדרת חימר את הבשר ומעליו בצל, כוסברה ותבלינים.לצקת שמן ומרגרינה ומעל להוסיף מים עד לשפת הטאג'ין או כלי החימר.לשים על אש בינונית-נמוכה למשך 3 שעות.חצי שעה לפני ההגשה להוסיף אגוזים,צימוקים,ורדים מיובשים,דבש וסוכר.לבשל עוד חצי שעה.
הערה :טאג'ין הוא כלי עגול עם מכסה בצורת קונוס,ובזמנו שימש כתחליף לתנור.משתמשים בו לתבשילי טלה,עוף או דגים בתוספת ירקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון