הוראות הכנה
מרכיבים
30 גר' שמרים
כ- קילו קמח
4 תפו"א חמים, מבושלים ומעוכים
1/2 מרגרינה
1 כוס שמן
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים , מלבד המלח . בתחילה שמים רק כ850 גר' קמח וללוש. להוסיף את שאר הקמח לפי הצורך כדי שלא ייצא יבש מדי.
לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח*.
הבצק אמור להיות רך, אך לא נדבק.
*אסור לשמרים לבוא במגע ישיר עם מלח ולכן מוסיפים אותו לקראת סוף הלישה.
לתת לבצק לתפוח כחצי שעה במקום חמים.
לרדד את בצק על נייר אפיה , למרוח רוטב פיצה (ראה מתכון רוטב פיצה) ולהוסיף תוספות
לאפות בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון