חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק מדהים לפיצה מתפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק לפיצה רך במיוחד
בצק מדהים לפיצה מתפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק לפיצה רך במיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
30 גר' שמרים
כ- קילו קמח
4 תפו"א חמים, מבושלים ומעוכים
1/2 מרגרינה
1 כוס שמן
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים , מלבד המלח . בתחילה שמים רק כ850 גר' קמח וללוש. להוסיף את שאר הקמח לפי הצורך כדי שלא ייצא יבש מדי.
לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח*.
הבצק אמור להיות רך, אך לא נדבק.
*אסור לשמרים לבוא במגע ישיר עם מלח ולכן מוסיפים אותו לקראת סוף הלישה.
לתת לבצק לתפוח כחצי שעה במקום חמים.
לרדד את בצק על נייר אפיה , למרוח רוטב פיצה (ראה מתכון רוטב פיצה) ולהוסיף תוספות
לאפות בחום בינוני.
מגיש: sp
מקור:
שתף את המתכון