הוראות הכנה
מרכיבים
3חצילים בינוניים (1 ק"ג)
1/4 כוס שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
250 גרם פטריות שמפיניון קצוצות דק
2 תפ"א מבושלים בקליפתם מגורדים במגררת דקה.
200 גר גבינה בולגרית מפוררת או
גבינת עזים קשה מגוררת דק
1/2 כוס פטרוזליה קצוצה
1 ביצה
4 כפות קמח
מלח,פלפל שחור טרי
שמן לטיגון.
אופן ההכנה
ההכנה: קולים את החצילים בשלמותם. מצננים,קולפים ומרסקים למחית גסה.
מניחים במסננת למשך שעתיים,סוחטים ומניחים בקערה.
מחממים את השמן,מטגנים בצל עד שמזהיב.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים ומעבירים לקערת החצילים.
מוסיפים את שאר החומרים עד שנוצרת עיסה אחידה.
מחממים שמן במחבת ,צרים מהעיסה לביבות ומטגנים עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון