חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה מקצועית !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה עם טעם של עוד !
שקשוקה מקצועית !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה עם טעם של עוד !
הוראות הכנה
מרכיבים
*3 עגבניות אדומות חתוכות כמו סלט
*3 ביצים
*רבע בצל חתוך טוב (למי שלא אוהב מפסיד)
*שני שיני שום קטושים
*פילפל ירוק חריף (לא חייב)קצוץ כמו הבצל
*טיפה שמן
התבלינים הדרושים
*מלח (חובה)
*פלפל שחור
*חוואיג' מרק תימני (חובה)
*פפריקה מתוקה או חריפה
אופן ההכנה
*שופכים כף שמן למחבת ונותנים לו להתחמם כשלוש דקות בערך
*לאחר מכן מוסיפים את הבצל והשום עם הפלפל חריף וכאן מתחיל כל האקשן עם הריח
*מחכים שהבצל יזהיב ולאחר מכן מורידים על אש בינונית ומוסיפים את העגבניות
*שימו לב שאתם מכניסים את העגבניות בלי כל המיץ שנשאר !
*בוחשים את העגבניות עם הבצל ונותנים להם להתבשל 8 דקות עם מכסה סגור ואש בינונית
*בוחשים שוב ומתי שהעגבניות מתחילות להיות רכות אז זאת השעה של הביצים
*מערבבים את הביצים בתוך כוס ויאללה למחבת .. לאחר שעירבבתם את הכל במחבת אתם מתחילים עם התבלינים..
*יש להוסיף כפית מלח ,כפית חוואיג' מרק,קצת פלפל שחור/אנגלי ,פפריקה וכל מה שבא בטוב לדעתכם ובוחשים
*נותנים לצ'קצ'וקה להתבשל 10 דקות בערך
*אם אתם רוצים לבדוק אם היא בשלה אז תנסו לדקור ת'שקשוקה עם מזלג ולבדוק שהיא קשיחה
*וזהו יש לכם שקשוקה משהו לפנים מאחריות !!
*את השקשוקה אתם יכולים לנגב עם פיתה עם חומוס וקצת חריף או להכניס לתוך הפיתה
בתאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון