הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים
בצל גדול חתוך לקוביות
כף שמן זית
4 בטטות בינוניות חתוכות לפרוסות עבות
חצי כוס עד כוס שמיר חתוך (אין צורך לקצוץ)
2 כפות גדושות מרק עוף
12 כוסות מים
סיר גדול
אופן ההכנה
מכניסים הכל לסיר ומביאים לרתיחה ומבשלים בערך שעה על אש קטנה עד אשר הבטטות צפות- כך יודעים שהן התבשלו.
מרסקים בעזרת בלנדר היטב עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי.
מגישים בקערות עמוקות ונהנים מכל כף.. בתאבון 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון