הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
3 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
4 פלפלים ירוקים בהירים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים חריפים קצוצים
1/2 כוס שמן
8 שיני שום קצוצות
1.5 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור טחון טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את שני סוגי הפלפלים ומטגנים 10
דקות.
2. מוסיפים את העגבניות והשום, ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וסוכר. מכסים
את הסיר ומבשלים 20 דקות על להבה גבוהה.
3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה. לקראת סיום הבישול מסירים את
המכסה וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים ומתקבל סלט סמיך מאוד.
מסירים מהאש ומצננים. מעבירים לקופסה סגורה ומאחסנים במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון