הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר´ בשר פילה או סינטה
2 בצלים אדומים או שאלוט בינוניים קצוצים דק
250 גר´ פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כוס רוטב בשמל
5 כפות שמנת חמוצה
50 גר´ חמאה
מלח
פלפל שחור טחון גס טרי
5 כפות ברנדי
לרוטב הבשמל
2 כפות חמאה
2 כפות קמח
כוס חלב
2 כפיות חרדל מגורגר (דיזון)
מלח, פלפל, אגוז מוסקט גיוונים
אופן ההכנה
1.פורסים את הבשר לרצועות, מתבלים במלח ופלפל ומניחים למספר שעות.
2.מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה,
מוסיפים את הברנדי ומשלהבים, מסירים מהאש ומניחים במקום חם.
3.מוסיפים עוד מעט חמאה למחבת, ומטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף, מוסיפים
את הפטריות ומטגנים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים את רוטב הבשמל, השמנת
החמוצה מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים תוך כדי גירוד תחתית המחבת כ- 5
דקות.
4.מוסיפים את הבשר מביאים לרתיחה ומגישים. מגישים בתוספת אורז לבן. או
איטריות ביצים רחבות
הכנת הבשמל
בסיר מחממים כוס חלב ו2 כפות חמאה עד להמסה מוסיפים
2 כפות קמח ומערבבים עד שאין גושים ומתקבל רוטב אחיד
מוסיפים את 2 כפוית החרדל המגורען ומתבלים במלח פלפל אגוז מוסקט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון