חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביף סטרוגונוף נוסח "לקוקט"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביף סטרוגנוף נוסח "לקוקט" br
ביף סטרוגונוף נוסח "לקוקט"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביף סטרוגנוף נוסח "לקוקט" br
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר´ בשר פילה או סינטה
2 בצלים אדומים או שאלוט בינוניים קצוצים דק
250 גר´ פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כוס רוטב בשמל
5 כפות שמנת חמוצה
50 גר´ חמאה
מלח
פלפל שחור טחון גס טרי
5 כפות ברנדי
לרוטב הבשמל
2 כפות חמאה
2 כפות קמח
כוס חלב
2 כפיות חרדל מגורגר (דיזון)
מלח, פלפל, אגוז מוסקט גיוונים
אופן ההכנה
1.פורסים את הבשר לרצועות, מתבלים במלח ופלפל ומניחים למספר שעות.
2.מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד להשחמה קלה,
מוסיפים את הברנדי ומשלהבים, מסירים מהאש ומניחים במקום חם.
3.מוסיפים עוד מעט חמאה למחבת, ומטגנים את הבצל עד שהופך לשקוף, מוסיפים
את הפטריות ומטגנים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים את רוטב הבשמל, השמנת
החמוצה מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים תוך כדי גירוד תחתית המחבת כ- 5
דקות.
4.מוסיפים את הבשר מביאים לרתיחה ומגישים. מגישים בתוספת אורז לבן. או
איטריות ביצים רחבות
הכנת הבשמל
בסיר מחממים כוס חלב ו2 כפות חמאה עד להמסה מוסיפים
2 כפות קמח ומערבבים עד שאין גושים ומתקבל רוטב אחיד
מוסיפים את 2 כפוית החרדל המגורען ומתבלים במלח פלפל אגוז מוסקט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון