חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל פול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים להפליא
תבשיל פול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט וטעים להפליא
הוראות הכנה
מרכיבים
כמות הבשר שתוכנס לתבשיל היא לפי רצונו של כל אחד, אני השתמשתי בספר ריבס עגל חלב
800 גרם פול גרעינים (לאחר הקילוף) או סנפרוסט
צרור קוסברה קצוץ דק
בצל ירוק - 5 ראשים קצוצים
אופן ההכנה
1. שמים שמן זית בסיר מטגנים את חתיכות הבשר ושמים בצד
2. שמים בסיר את הפול הקוסברה הבצל הירוק, מסדרים את הבשר, ממלאים מים עד כדי כסויי מעט פחות ומתחילים לבשל.
3. כשרותח מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה (שעה וחצי , או יותר כמה שיותר זמן ככה יותר טוב).
4. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
5. מגישים עם אורז , סלט ירקות ערבי קצוץ דק ופלח לימון.
מגיש: lee75
מקור:
שתף את המתכון