הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים לבסיס:
200 גרם פתי בר בטעם שוקולד
200 גרם חמאה מומסת
מרכיבים למלית:
800 גרם חלב משומר ממותק
2 כפות דבש
50 גרם חמאה
150 (כוס) אגוזי לוז או מקדימה קצוצים
מרכיבים לציפוי :
200 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה
אופן ההכנה
הכנת הבסיס :
מפוררים את הפתי בר (יותר קל במעבד מזון), מערבבים עם חמאה מומסת ומשטחים על התבנית. שמים לנוח במקרר .
הכנת המלית :
מערבבים בסיר מעל להבה בינונית את החמאה הדבש והחלב , כשהחמאה נמסה ממשיכים לבשל תוך ערבוב בלתי פוסק עוד 8-10 דקות מורידים .
מוסיפים את האגוזים שופכים מעל שכבת הבסיס ומצננים במשך חצי שעה.
הכנת הציפוי:
ממסים שוקולד וחמאה במקרו מערבבים לתערובת אחידה ושופכים מעל למלית .
מצננים, חותכים לקוביות קטנות 2*2 או 3*3 ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון