הוראות הכנה
מרכיבים
במצרכים:
800 ג"ר פסטה פזולי / ביסלי
50 ג"ר זיתי קלמטה שחורים
6 פלפלים ירוקיםבהירים,צהובים,ואדומים
3 פלפלים חריפים ירוקים,או לפי הסיבולת
6 עגבניות מוצקות
4 שיני שום קצוץ דק
15 עגבניות שרי חצויות (לא מבשלים)
שמן זית
מלח,פלפל,פפריקה מתוקה,כמון.
אופן ההכנה
הוראות הכנה לפסטה
ע"פי הוראות היצרן עד למידת עשיה אל דנטה
הוראות הכנה לרוטב
1. קולים את הפלפלים ואת העגבניות על אש גלויה.נכון,לילוך וכו',אבל שם
הסלט הוא משוויה-כלומר צלוי,קלוי,וזה על אש גלויה.
2. שמים את הפלפלים בשקית ניילון או בסיר סגור,לחצי שעה.מקלפים.
3. את העגבניות יש לצלות עד שהקליפה מתפוצצת,ולקלף אותה.היא יורדת
במהירות.
4. קוצצים את הירקות דק דק
5. מערבבים עם שאר החמרים.מצננים במקרר.
6. יש להוסיף מעט שמן זית ומעט מיץ לימון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון