חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק מינסטרונה נוסח לוגאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרגלות האלפים השווצריים על גבול שווצריה איטליה שוכנת לה עיירה שוצרית קטנה brשלמעשה היא עיירה איטלקית ושפתה איטלקית כמו כן מאכליה ומנהגיה וכאשר החורף brיורד ואגם לוגאנו קופא שלחופיו שוכנת העיירה . brניתן למצוא כמעט בכל מסעדה מקומית את מרק הדגל האיטלקי מינסטרונה שהוא מעין מרק brארוחה ומתאים במיוחד לימים קרים אז קדימה צאו ונסו
מרק מינסטרונה נוסח לוגאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למרגלות האלפים השווצריים על גבול שווצריה איטליה שוכנת לה עיירה שוצרית קטנה brשלמעשה היא עיירה איטלקית ושפתה איטלקית כמו כן מאכליה ומנהגיה וכאשר החורף brיורד ואגם לוגאנו קופא שלחופיו שוכנת העיירה . brניתן למצוא כמעט בכל מסעדה מקומית את מרק הדגל האיטלקי מינסטרונה שהוא מעין מרק brארוחה ומתאים במיוחד לימים קרים אז קדימה צאו ונסו
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות
350 – 250 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לפיסות או לקוביות
2 כרישות פרוסים (החלק הלבן והחלק הירוק בהיר בלבד)
1 כוס גדושה (100 גרם) שעועית ירוקה מנוקה וחתוכה
1 כוס גדושה (150 גרם) אפונת גינה
2 עגבניות בשלות, קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות
1/4-1/2 כרוב פרוס לרצועות (כ-300 גרם)
1 כוס שעועית לבנה (רצוי סנפרוסט)
8 - 10 כוסות מים ואבקת מרק עוף זך
3 כפות רסק עגבניות
2 עלי דפנה
1 שן שום קצוצה
½ 1 כוס פסטה קטנה יבשה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
קורט סוכר
אורגנו
רוזמרין (מעט)
להגשה:
עלי בזיליקום, שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן.
אופן ההכנה
1. בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ-7
דקות עד שהבצל ייעשה שקוף.
2. מוסיפים את קוביות חזה האווז ומטגנים במשך כ-5 דקות עד שייעשו פריכות.
3. מוסיפים את שאר הירקות, הנוזלים, רסק העגבניות, השעועית הירוקה, עלי
הדפנה והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה
כ-30 דקות.
4. מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים הפסטה. ממשיכים לבשל עד שהפסטה מוכנה
(10 דקות) ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
5. מגישים עם עלי בזיליקום קצוצים וטיפות שמן זית ושום כתוש או פסטו מוכן
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון