הוראות הכנה
מרכיבים
800 גר´ בשר פילה או סינטה
4 תפוא"ד מסוג דזירה (אדמדמים)
2 בצלים אדומים או שאלוט בינוניים קצוצים דק
250 גר´ פטריות שמפניון טריות פרוסות
1 כוס שמנת מתוקה לבישול
3 כפות חרדל דיזון מגורען
150 גר´חמאה (חבילה)
מלח
פלפל שחור טחון גס טרי
5 כפות ברנדי
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
הוראות הכנה
1.דוקרים עם מזלג את התפוא"ד מניחים בכלי למיקרו מכוסה ללא נוזלים בעומה
מלאה ל 5 דקות (ניתן לבשל בסיר 10 דקות")
2.מקלפים ביד מתחת למים את הקליפה ופורסים לפרוסות של 1 ס"מ.
3.במחבת טפלון ממיסים 150 ג"ר חמאה ומטגנים את התפוא"ד עד הזהבה עדינה
מוציאים וצלחת עם נייר סופג
4.מוסיפים את הבצל עד למצב שקיפות
5.מוציאים ומניחים בצד
6.פורסים את הבשר לרצועות, מתבלים במלח ופלפל ומניחים למספר שעות.
7.מוסיפים את הבשר למחבת ומטגנים עד להשחמה קלה,
מוסיפים את הברנדי ומשלהבים, מסירים מהאש ומניחים במקום חם.
8.מוסיפים עוד מעט חמאה למחבת, מוסיפים את בצל שהשקפנו והפיטריות
ומטגנים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים , השמנת המתוקה והחמוצה
מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים תוך כדי גירוד תחתית המחבת כ- 5
דקות.
9.מוסיפים את תפוא"ד המוזהבים הבשר ומביאים לרתיחה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון