הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 בצל פרוס
חצי דלורית חתוכה לרצועות קטנות ודקות
4 פטריות שמפיניון טריות ופרוסות
5 ביצים
שלושת רבעי כוס קמח מלא
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת גדוה מחממים מעט שמן לטיגון. מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות. מוסיפים את הדלורית ומטגנים עד שהבצל משחים קלות. מוסיפים את הפטריות, מקפיצים חצי דקה ומסירים מהאש. מסננים מהשמן. מעבירים לקערה, ממליחים ומפלפלים ומצננים מעט. מוסיפים את חזה העוף, הקמח והביצים ומערבבים לתערובת "דייסתית". מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 45 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון