הוראות הכנה
מרכיבים
רבע דלורית פרוסה לפסים דקים
חצי פלפל ירוק חתוך לפסים קצרים ודקים
1 גזר קלוף, פרוס לרצועות קצרות ודקות
רבע חבילה נבטים
100 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
2 בצלים ירוקים פרוסים לרצועות
רבע כרוב קטן פרוס לרצועות
2 שיני שום קצוצות
1 כפית זנגביל קצוץ
3 כפות שמן קנולה
חצי כפית שמן שומשום
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כף חומץ בלסמי
אופן ההכנה
במחבת ווק מחממים את השמנים. מוסיפים את השום והזנגביל. מערבבים מספר שניות ומוסיפים את הגזר והפלפל הירוק. ממשיכים לערבב ביחד ומוסיפים את הדלורית, הכרוב והפטריות. מקפיצים ביחד כשתי דקות ומוסיפים את הבצל הירוק. ממשיכים להקפיץ דקה נוספת ומוסיפים את הנבטים. מקפיצים עוד דקה ומוסיפים את הצ'ילי החריף מתוק ואת הבלסמי. מקפיצים עוד שתי ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון