הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפו"א גדולים קלופים ומגוררים
1 בצל גדול מגורר
75 גבינה צהובה "טל העמק" מגוררת
1 ביצה
רבע כוס קמח לבן
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים ונפטרים מנוזלים מיותרים. במחבת גדולה מחממים את השמן. מניחים כף מהתערובת במחבת ומשטחים (ומכניסים כמספר הכפות שנכנסות למחבת אחת). לאחר שמזהיב הופכים ומזהיבים מהצד השני. מוציאים לנייר סופג.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון