חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ירקות קצת שונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק ירקות קצת שונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
9-10 יחידות כרוב ניצנים
1 גזר קלוף ופרוס
2 חופנים נדיבים שעועית ירוקה
1 עגבנייה חתוכה ל-8 פלחים
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
6-7 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
6-7 גבעולי שמיר קצוצים
1 כפית פלפל חריף קצוץ
2 כפיות מלח
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כפית חוויאג' למרק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפלפל החריף ומערבבים היחד. מוסיפים את הגזר. מערבבים. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מוסיפים את הכרוב, השעועית והעגבנייה. מוסיפים את אבקות המרק ומערבבים. מוסיפים את המלח, החוויאג', השמיר והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון