הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה בצק עלים, קופסת ממרח תמרים, 200 גרם אגוזי מלך, אבקת סוכר .
אופן ההכנה
יש להפשיר את הבצק לפני תחילת העבודה.
פותחים את הבצק וחותכים מלבן ברוחב של 20 ס"מ ומורחים שיכבה נדיבה של ממרח תמרים
ולאחר מכן מפזרים בצורה שווה אגוזי מלך.
מגלגלים לצורת רולדה וחותכים באלכסון לפרוסות של 3 ס"מ כל אחד.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום גבוה כ-40 דקות או עד שהעוגיות תופחות
לפני ההגשה אפשר לפזר מעט אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון