הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
1 חבילה קמח תופח קטנה (350 גרם)
1 חבילה מרגרינה רכה (200 גרם)
50 גרם חמאה רכה
1 חלמון
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס גבינת צאן קשה מגורדת או פטה מגורדת
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.מערבבים ולשים את כל החומרים לבצק. רק עד שהבצק מתאחד לגוש.
2.מחלקים ל 4 כדורים, עוטפים ומניחים במקרר לשעה לפחות.
3.מרדדים את כל אחד מכדורי הבצק על משטח מקומח לעלה דק
(בעובי של 3-4 מ"מ), חותכים 16 משולשים ומגלגלים לצורת רוגלך.
4.מניחים על נייר אפיה בתבנית ומורחים בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום .
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלותל עד שמזהיב כ 40 דקות
לערך
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון