הוראות הכנה
מרכיבים
עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים ללא סוכר
240גרם חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גרם קמח מלא
11/2 כפיות סודה לשתייה
3/4 כפית מלח
11/2 כפיות קינמון
560 שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה
200 גרם צימוקים כהים
140 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
+ במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מירקם קרמי.
+ בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
+ מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ.
+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות. יש להיזהר מאפיית יתר.
+ מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון