הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינוניים ושלוקים
קומץ פיטרוזיליה
1 בצל בינוני קצוץ דק
בשר טחון עוף או בקר(לא חייב)
עגבנייה קלופה וקצוצה(לא חייב)
2 ביצים טריות
מעט מיים
כפית תבלין לקציצות, רבע כפית כרכום, מלח לפי הטעם.
2 כפות קמח לבן
אופן ההכנה
מרסקים בממחה את התפוח האדמה ומוסיפים את שאר החומרים.
מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים על אש נמוכה משני הצדדים, מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר אפייה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון