הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם אפונה יבשה
1 כף שמן
חצי בצל קצוץ
1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
1 כפית כמון
2 כפיות מלח
מים
אופן ההכנה
בסיר גדול מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד שמשחים יפה. מוסיפים את הגזר ותפוח האדה ומערבבים. מוסיפים 1 ליטר מים. מוסיפים את האפונה. מערבבים. מוסיפים עוד מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים את המלח והכמון. מערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים כשעתיים כאשר מדי רבע שעה מערבבים את התכולה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון