חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה אפוי וממולא בשמנת, בצל ירוק, ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוח אדמה אפוי וממולא בשמנת, בצל ירוק, ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפו"א בינוניים
חצי מיכל שמנת חמוצה
1 בצל ירוק קצוץ
1 פטרייה שמפיניון קצוצה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
מעט שמן זית
אופן ההכנה
חורצים X על כל תפוח אדמה שאינו מגיע עד סופו אלא כמעט עד הסוף. ממליחים מעט, מזליפים מעט שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות. בינתיים מערבבים את כל שאר החומרים (כולל המלח). לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור וממלאים כל תפוח אדמה במלית שיצרנו. מחזירים לתנור לעוד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון