הוראות הכנה
מרכיבים
קבוצה א: 2 חב' בישקוטים, 2 כוסות חלב, כפית תמצית וניל.
קבוצה שנייה: 2 כוסות חלב, 2 אינסטנט פודינג, 2 שמנת מתוקה.
אופן ההכנה
מניחים בקערת המערבל את כל המרכיבים מקבוצה ב' ומקציפים לקצף יציב מניחים בצד.
שמים בקערה את החלב מקבוצה א' ומוסיפים את תמצית הוניל
מרטיבים את הבישקוטים ומסדרים בתבנית פיירקס מלבנית או מרובעת בגודל בינוני
לאחר שסידרנו שיכבה אחת יש למרוח את מחצית מהקרם ולאחר מכן להניח שוב שיכבה של בישקוטים רטובים בחלב ומעליהם את שארית הקרם.
יש אפשרות לפזר מעט קקאו או לגרד מעט שוקולד מריר.
יש להניח את העוגה במקרר למשל שעתיים מינימום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון