הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
כף שמן
קליפת לימון
כמה טיפות לימון
אבקת סוכר וניל
תותים
שמנת מתוקה אינסטנט פודיינג וניל
כוס חלב
חצי כוס מיץ תפוזים
ג"לי בטעם תות שדה
אופן ההכנה
להקציף את החלבון .פלוס חצי כוס סוכר .בקערה נפרדת לערבב את הצהוב .פלוס כף שמן קליפת לימון .וכמה טיפות לימון .אבקת סוכר .חצי כוס קמח .חצי כוס מיץ תפוזים
אחר כך להוסיף בעדינות את החלבונים לאפות בחום בינוני בתבנית עגולה משומנת
אחרי שעוגה מוכנה להניח לה להיתקרר, אחר כך לחתוך באמצע להוסיף את קרם שמנת.להקציף
את השמנת פלוס אינסטנט פודינג וניל פלוס כוס חלב. שהקרם מוכן למרוח .
אחר כך שמים את התותים מעל העוגה ובסוף את הג"לי שהוא מוכן ופושר טעימה טעימה
חני
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון