הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקי עוף
4 גזרים גדולים
3 כוסות אורז בסמטי
בצל(לא חובה)
תבלין חוויג'
אבקת מרק עוף
שמן
ואם יש צורך אפשר להוסיף מלח(לפי הטעם).
אופן ההכנה
לחמם שמן בסיר(בערך שליש כוס שמן רצוי קנולה)
לחתוך את הבצל לרבועים קטנים מאוד ולטגן
להוסיף את שוקי העוף
לפזר עליהם את תבלין החחויג' ולבשל כעשרים דקות על אש נמוכה(להפוך את השוקיים בסיר מידי פעם)
בינתיים לגרד את הגזרים בפומפיה עבה ולהוסיף לסיר העוף כעבור 20 דקות
להוסיף לסיר 4 וחצי כוסות מים ולהרתיח.
כשהמים רותחים בסיר להוסיף את אבקת המרק ואת המלח(אם יש צורך) ולשפוך לסיר את האורז השטוף.לתת לכל התקרובת הזו לרתוח ולבשל על אש בינונית ללא מכסה עד שרוב המים מתאדים.
להעביר לאש נמוכה מאוד לכסות את הסיר ולתת לתקרובת להתבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון