חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאו-קדרת עוף עם גזר ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה הוא מבית אמא ואבא. brאבא הוא זה שהביא את המתכון ממשפחתו brמוצאו של אבא חלב שבסוריה.
פלאו-קדרת עוף עם גזר ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה הוא מבית אמא ואבא. brאבא הוא זה שהביא את המתכון ממשפחתו brמוצאו של אבא חלב שבסוריה.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקי עוף
4 גזרים גדולים
3 כוסות אורז בסמטי
בצל(לא חובה)
תבלין חוויג'
אבקת מרק עוף
שמן
ואם יש צורך אפשר להוסיף מלח(לפי הטעם).
אופן ההכנה
לחמם שמן בסיר(בערך שליש כוס שמן רצוי קנולה)
לחתוך את הבצל לרבועים קטנים מאוד ולטגן
להוסיף את שוקי העוף
לפזר עליהם את תבלין החחויג' ולבשל כעשרים דקות על אש נמוכה(להפוך את השוקיים בסיר מידי פעם)
בינתיים לגרד את הגזרים בפומפיה עבה ולהוסיף לסיר העוף כעבור 20 דקות
להוסיף לסיר 4 וחצי כוסות מים ולהרתיח.
כשהמים רותחים בסיר להוסיף את אבקת המרק ואת המלח(אם יש צורך) ולשפוך לסיר את האורז השטוף.לתת לכל התקרובת הזו לרתוח ולבשל על אש בינונית ללא מכסה עד שרוב המים מתאדים.
להעביר לאש נמוכה מאוד לכסות את הסיר ולתת לתקרובת להתבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון